Vores GoCollectors

abdi, littergo

Abdi, 35 år

“LitterGo gør noget godt for naturen, samfundet og for mennesker. Det skaber gode ringe i vandet.”

Dennis, Littergo

Dennis, 35 år

“LitterGo er et godt koncept; det er rart at kunne fjerne skrald og gøre en forskel samtidig med, at jeg får mig rørt. Og så er det en bonus, at jeg får tjent lidt ekstra penge, så jeg ikke er så presset.”

Flemming, littergo

Flemming, 50 år

“LitterGo er et utroligt godt koncept. Både for miljøet, de udsatte borgere og for firmaerne; at vi kan komme ud og fjerne deres affald og få en løn for det. Og firmaerne gør noget samfundsnyttigt – både økonomisk og miljømæssigt.”

Gert, LitterGo

Gert, 47 år

“LitterGo inspirerer mig til at handle mere og spekulere mindre. Jeg kommer ud i naturen og får mig rørt i stedet for at sidde derhjemme og måske komme til at spise lidt for meget. Der er brug for initiativer som LitterGo, som ser udfordringer som muligheder.”

Hava, 45 år

“Littergo er et rart miks af ren samvittighed, langsom motion og godt samvær. Jeg vil gerne være et godt forbillede for mine børn, som faktisk ved mere om affald og miljøet, end jeg gør. Så nu tager jeg ikke skeen, men snapperen i den anden hånd, og sætter mig selv i spil. Og jeg både lærer, samler gode historier til ungerne og har det sjovt!”

Heidi, 29 år

“LitterGo giver virkelig god mening. Det er et sted, hvor jeg kan mødes med andre, som har det ligesom mig – og gerne vil give tilbage til naturen. Det synes jeg er super-fedt. Det kan faktisk være afstressende at gå og samle affald, ligesom det er rart med den anderkendelse, vi får af fremmede mennesker, når vi er på affaldsjagt.”

Jonathan, littergo

Jonathan, 22 år

“LitterGo er godt for miljøet og mig; jeg er glad for planter, at bruge min krop og det er rart for mit hoved at være udenfor.”

Lone, littergo

Lone, 52 år

“LitterGo er at røre mig, mærke luften, se solen. Og, ikke mindst, at mødes med de andre grønne samlere. Så jeg ikke bare sidder derhjemme, men rent faktisk gør noget nyttigt.Folk siger, at vi gør en forskel. Det gør en forskel for mig.”

Louis, 21 år

” Frisk luft sætter dagen i gang. Og så er det altså godt med lidt ekstra penge. “

Mathias, Littergo

Mathias, 25 år

“LitterGo er et nede-på-jorden-dejligt-initiativ, og jeg kan gode lide tanken bag og handlingen i, at jeg med mine hænder kan være med til at være talerør for miljøet. Planterne har også noget at skulle have sagt!”

Tom, littergo

Tom, 40 år

“LitterGo er et fedt projekt. Tjene lidt småpenge sammentidigt med at man gør en lille forskel for alt det skrald, der bliver smidt ud over det hele. Jeg kan godt lide at tage fat. Det giver mening for mig.”