GoTeam

Hos LitterGo tror vi på mennesker, mangfoldighed og mening. Det viser sig i vores farverige mosaik af et team. Vi skaber synergi i et dynamisk samspil mellem Collectors, Companions og Creators.

GoCollectors er vores grønne miljøsamlere som i forskellige former har nogle psykiske og/eller fysiske ‘skævheder’.

GoCompanions er vores samarbejdsvirksomheder som støtter os økonomisk for at holde jorden omkring dem ren.

GoCreators er vores administrative, praktiske og kreative hoveder som sørger for at sætte – og sprænge – rammerne.

GoCollectors

Flemming, littergo

Flemming, 50 år

“LitterGo er et utroligt godt koncept. Både for miljøet, de udsatte borgere og for firmaerne; at vi kan komme ud og fjerne deres affald og få en løn for det. Og firmaerne gør noget samfundsnyttigt – både økonomisk og miljømæssigt.”

Hava, 45 år

“Littergo er et rart miks af ren samvittighed, langsom motion og godt samvær. Jeg vil gerne være et godt forbillede for mine børn, som faktisk ved mere om affald og miljøet, end jeg gør. Så nu tager jeg ikke skeen, men snapperen i den anden hånd, og sætter mig selv i spil. Og jeg både lærer, samler gode historier til ungerne og har det sjovt!”

Mathias, Littergo

Mathias, 25 år

“LitterGo er et nede-på-jorden-dejligt-initiativ, og jeg kan gode lide tanken bag og handlingen i, at jeg med mine hænder kan være med til at være talerør for miljøet. Planterne har også noget at skulle have sagt!”

GoCompanions

Thomas Nielsen, littergo

Thomas Nielsen – Indehaver, Skousen Risskov

“LitterGo forener det rigtige og nødvendige. Samtidig med at der bliver taget hånd om et af de vigtigste problemer vi står i, nemlig indsamling af affald. Vi er alle nødt til at tage ansvar for vores medmennesker og vores miljø. Det er ikke kun vores fremtid, men også dem der kommer efter os.”

GoCreators

Claus, LitterGo

Claus Pape – Stifter & direktør

“LitterGo er mit bedste bud på at skabe partnerskaber for handling – FN’s verdensmål 17. Og det glæder mig inderligt at skabe synlige resultater samtidig med, at vi løfter mennesker og virksomheder.”

GoCreators